Home Actualitate Scenariu modificat pentru 5 școli din județul Constanța

Scenariu modificat pentru 5 școli din județul Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Se fac din nou modificări în ceea ce privește scenariul de funcționare pentru cinci unități de învățământ din județul Constanța. De această dată este vorba despre școli din Constanța, Săcele și Corbu.

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat din nou Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 57 a CJSU Constanța. Aceasta prevede modificarea scenariilor de funcționare în 5 unități de învățământ din județul Constanța.

Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, pentru Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza” Constanța (până pe 11 noiembrie, doi elevi și un cadru didactic confirmați), și Liceul Teohnologic „Dimitrie Leonida” Constanța (până pe 10 noiembrie, două cadre didactice confirmate).

Totodată, două unități de învățământ trec din scenariul 3 în scenariul 2. Este vorba despre Grădinița cu Program Normal Săcele (ca urmare a ratei incidenței cumulate sub 1/1000 de locuitori) și Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Corbu (ca urmare a finalizării perioadei în care cursurile au fost suspendate).

Nu în ultimul rând, Școala Gimnazială „Adrian Ghencea” Săcele trece din scenariul 2 în scenariul 1, ca urmare a ratei incidenței cumulate sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”.

related posts

Leave a Comment