Home Actualitate Scanner de grindină

Scanner de grindină

by Antonia Mocanu
0 comment

Maşini care trec prin scanere, ca-n filmele SF. Asta vedem astăzi în service-urile auto din Constanța. Evaluarea daunelor unui autoturism distrus de grindină se face în cel mult patru minute. La final, păgubitul şi compania de asigurare ştiu exact cât costă reparaţiile mașinii.

Sute de mașini au fost avariate de grindină, în Constanța săptămâna trecută. Din cauza numărului mare al dosarelor de daune, proprietarii aşteaptă de obicei cu lunile să-şi repare autoturismele. Acest lucru se schimbă odată cu instalarea unui scanner auto care detectează toate urmele lăsate de sferele de gheață pe caroseria mașinii. Scannerul auto asigură mai multă eficienţă, economie de timp, precizie şi rapiditate şi se bazează pe procesare de imagine inteligentă şi învăţare automată.

George Cojocaru – manager sistem „Este un scanner digital care realizează o citire completă a tuturor loviturilor de grindină și loviturilor ușoare de parcare. E 100% digitalizat se emite un raport digital care poate fi transmis atât proprietarului mașinii cât și societății de asigurare.”

Două minute durează scanarea unui autoturism, iar la final sistemul calculează şi costul reparaţiilor. Tehnologia de scanare a daunelor produse de grindină include și reparaţiile făcute printr-o tehnologie fără vopsire.

Scanarea maşinii durează 13 secunde, după care există procesul de identificare a loviturilor, apoi emiterea radiografiei cu mărimea, respectiv adâncimea.

related posts

Leave a Comment