Home Actualitate RAJA a prelungit Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA a prelungit Comandamentul pentru Situații de Urgență

by Romanov Alex
0 comment

Compania de apă a prelungit Comandamentul pentru Situații de Urgență. Astfel, conform Administrației Naționale de Meteorologie, atenționările meteorologice rămân în continuare în vigoare până miercuri dimineață.

Având în vedere atenționările meteorologice pentru următoarea perioadă, de vreme severă cu precipitații abundente și perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică, cantitățile de apă putând acumula 40…50 l/mp și izolat de peste 60…80 l/mp, Comandamentul pentru Situații de Urgență al companiei de apă rămâne în continuare activ, până miercuri – 07 iulie 2021, ora 08.00.

Echipele de intervenție din întreaga arie de operare sunt pregătite cu autospeciale tip womă, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, pentru a acționa cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate la nivelul localităților deservite.

Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea acestora, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice. În aceste condiţii, abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că echipele de intervenție vor face tot ce este necesar pentru reluarea serviciilor imediat ce vor fi remediate avariile survenite pe rețeaua  de furnizare a energiei electrice.

Totodată, consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt.

related posts

Leave a Comment