Home Actualitate Purtăm masca, ne protejăm pe noi şi pe cei din jur!

Purtăm masca, ne protejăm pe noi şi pe cei din jur!

by Antonia Mocanu
0 comment

În perioada 19-26.03.2021, jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfăşurat împreună cu colegii poliţişti, acţiuni punctuale pentru verificarea şi respectarea măsurilor de protecţie împotriva virusului Covid 19. Cu aceste ocazii au fost aplicate 316 sancţiuni contravenţionale, din acestea 267 au fost avertismente, iar 49 amenzi în valoare de 27.750 lei.

În aceeaşi perioadă am desfăşurat mai multe acţiuni cu reprezentanţii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea şi respectarea măsurilor de protecţie împotriva virusului Covid 19. Majoritatea cetăţenilor au înţeles ca purtând masca ne protejăm pe noi şi pe cei din jurul nostru, dar au fost şi 11 persoane care au fost sancţionate cu avertisment şi li s-au oferit măşti de protecţie pentru a putea continua călătoria.

Vă rugăm:

-Purtaţi masca în spaţiile publice pentru a va proteja pe dumneavoastră şi pe cei din jur, păstraţi distanţarea fizică şi evitaţi aglomeraţiile. Respectaţi indicaţiile din magazine şi păstraţi distanţa

-Respectaţi regulile de igienă, precum şi toate recomandările şi măsurile adoptate de autorităţi pentru a vă proteja!

-Informaţi-vă doar din surse oficiale!

related posts

Leave a Comment