Home Actualitate Proiect de anvergură pentru regiunea Sud-Est

Proiect de anvergură pentru regiunea Sud-Est

by Antonia Mocanu
0 comment

În urmă cu scurt timp a fost lansat proiectul „Angajați competitivi pe piața muncii din Regiunea Sud-Est”. Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța în colaborare cu Camerele de Comerț din Vrancea și Buzău și alți parteneri vor organiza în perioada următoare cursuri în scopul dezvoltării competențelor și abilităților profesionale a angajaților, cu precădere a celor ce aparțin mediilor defavorizate. Proiectul a primit finanțare europeană și se ridica la suma de 5 milioane de lei.

Proiect de amploare pentru locuitorii de la malul mării și nu numai. CCINA, alături de Camerele de Comerț din Buzău și Vrancea au lansat proiectul „Angajați competitivi pe piața muncii din Regiunea Sud-Est”.

Obiectivul general al acestuia este dezvoltarea competențelor și abilităților profesionale prin participarea la programe de formare profesională continuă, ca oportunitate pentru creșterea competitivității și îmbunătățirea statutului pe piața muncii a angajaților.

Din grupul țintă vor face parte 660 de angajați, respectiv 560 ce vor urma programe de formare profesională și 100 de persoane ce își vor certifica competențele deja dobândite.

Perioada de desfășurare a proiectului „Angajați competitivi pe piața muncii din Regiunea Sud-Est” este de doi ani, între 2021 și 2023. Proiectul a primit finanțare europeană care se ridica la suma de 5 milioane de lei.

related posts

Leave a Comment