Home Actualitate Polițiștii constănțeni, descoperire în Portul Constanța

Polițiștii constănțeni, descoperire în Portul Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat două persoane de sex masculin care au sustras materiale din cupru, din zona portului Constanța.

Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat în primul weekend al lunii noiembrie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității transfrontaliere, ocazie cu care, în jurul orei 9.30, au prins în flagrant doi bărbați care încercau sa iasă din port cu un autoturism.

Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea vehiculului, iar în urma controlului efectuat au descoperit în interiorul acestuia cantitatea de 54 kg de cupru.

Cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 30 de ani, au declarat că au demontat nişte echipamente la o societate din zonă şi intenţionau să vândă metalul pentru a obţine profit.

Ulterior, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, stabilind că materialele au fost sustrase din sediul unei societăţi comerciale de pe raza portului Constanța, sesizându-se din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

related posts

Leave a Comment