Home Actualitate Vrei să te angajezi în cadrul ISU Constanța? Iată ce criterii trebuie să îndeplinești

Vrei să te angajezi în cadrul ISU Constanța? Iată ce criterii trebuie să îndeplinești

by Antonia Mocanu
0 comment

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs 53 de posturi de subofițer, respectiv 30 de posturi de conducători auto și 23 de subofițer operativ principal, în cadrul ISU Constanța.

Dacă dorești să faci parte din echipa salvatorilor, tot ce trebuie să faci este să transmiți cererea de înscriere, copia actului de identitate, CV-ul și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare, în format electronic, la adresa de e-mail: resurse_umane@isudobrogea.ro, până în data de 12 noiembrie, ora 15.

Mai multe detalii pentru posturile de subofițer operativ principal regăsiți și în linkul de mai jos: https://bit.ly/3wpwoRq

De asemenea detalii despre posturile de conducător auto pot fi accesate la următorul link: https://bit.ly/3BU8cYD

ISU mai anunță faptul că anunțurile de concurs pot fi consultate pe site-ul IGSU, secțiunea CARIERĂ (https://www.igsu.ro/InformatiiPublice/ResurseUmane).

Acestea pot fi regăsite în listă sub următoarele denumiri:

„ANUNT – concurs ocupare 23 posturi Subofiter operativ principal – ISU CT”  „ANUNT – concurs ocupare 30 posturi Conducator auto (autospeciale) – ISU CT”.

Așadar, dacă vrei să te angajezi în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța nu ezita să accesezi linkurile aferente și să respecți toate criteriile.

related posts

Leave a Comment