Home Actualitate Personalul de la CFR Călători îmbracă haină nouă … cu galoane

Personalul de la CFR Călători îmbracă haină nouă … cu galoane

by Florentina Lup
0 comment

Aproximativ 4000 de angajați, vor purta noua ținută începând de luni, 11 ianuarie 2021. Este vorba de personalul care intră în relație directă cu publicul călător, precum: personalul de tren (șef de tren, conductor, însoțitor de vagon de dormit), casieri, personalul de la informații, șef  tură comercial, instructor stație, șef stație, etc.

,,După foarte mulți ani CFR Călători reușește să achiziționeze noi uniforme pentru salariații în contact cu publicul călător. Am avut în vedere ca acestea să asigure o imagine plăcută pentru cei care folosesc serviciile noastre, călătorii, dar și un confort sporit pentru cei ce le poartă, ținând seama de programul de lucru al colegilor noștri.”,a declarat Dan M. Costescu, directorul general al CFR Călători.

Ca element de noutate pentru noile ţinute, pe mânecile de la sacou sunt aplicate galoane de culoare vișinie, în raport cu funcția deținută:

  • 1 galon pentru funcțiile conductor, conductor vagon de dormit și cușetă, vânzător bilete,  informator   călători,  lucrător gestionar alimentație publică, lucrător comercial;
  • 2 galoane pentru funcțiile șef tren, casier cf, casier cf verificator, șef tură, șef comanda personalului vagoane de dormit și restaurant;
  • 3 galoane pentru funcțiile instructor comercial, inspector control trenuri, șef agenție de voiaj, șef stație.

related posts

Leave a Comment