Home Actualitate Descoperiți parcurile tematice din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii

Descoperiți parcurile tematice din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii

by Antonia Mocanu
0 comment

Microrezervația constănțeană se bucură pe lângă o sumedenie de animale simpatice și de parcuri moderne tematice special concepute pentru prichindeii constănțeni. Parcurile poartă fiecare câte un nume și sunt poziționate strategic la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

 „Cercetăm și explorăm fauna”, „cercetăm și explorăm flora”, „cercetăm și explorăm zona lacustră”, „cercetăm și explorăm planetele” sunt denumite cele patru parcuri.

Și dacă este și vremea frumoasă, cu siguranță constănțenii vin în număr mare la complexul muzeal, ceea ce s-a întâmplat și în ziua în care am fost noi în vizită. Copiii, părinții și bunicii, drept alternativă au ales să își petreacă timpul la microrezervație, dar și în cele patru parcuri tematice.

De la încetarea carantinei în municipiul Constanța, complexul muzeal a fost redeschis pentru public și de atunci și până acum mai mult de o mie de persoane pe zi l-au vizitat. În ceea ce privește parcurile și acestea au fost luate cu asalt de prichindei și părinți deopotrivă.

În cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii constănțenii pot vizita Planetariul, Delfinariul, Acvariul, Microrezervația, păsările exotice, dar și cele patru parcuri tematice.

related posts

Leave a Comment