Home Actualitate Ofertele last minute, la mare căutare

Ofertele last minute, la mare căutare

by Antonia Mocanu
0 comment

S-au dus vremurile când românii își rezervau vacanțele din timp. Criza provocată de pandemia de Covid le-a schimbat obiceiurile până și la acest capitol. Acum lasă totul pe ultima sută de metri. Preferă vacanțele last-minute și vânează orice reducere lansată de agențiile de turism.

Dacă până nu de mult românii își planificau vacanțele din timp, uneori chiar și cu un an înainte, pentru că beneficiau și de reduceri substanțiale, acum lucrurile s-au schimbat. Criza provocată de pandemia de Covid  le-a schimbat comportamentul.

Cum fiecare țară își modifică regulile privind intrarea în țară a turiștilor străini aproape la fiecare săptămână și românii s-au văzut nevoiți să îi aleagă destinația de vacanță pe ultima sută de metri, uneori chiar și cu câteva ore înainte de plecare. Așa se face că acum sunt  la mare căutare ofertele last minute.

Destinaţiile externe preferate de români sunt Turcia, Grecia şi Bulgaria și asta și datorită faptului că în aceste țări restricțiile privind trecerea frontierei sunt foarte puține sau chiar  deloc  dacă vorbim de Turcia sau Bulgaria. Iar pe litoralul românesc turiștii au venit în număr mare la Mamaia, Eforie Nord şi  Costinești.

Reprezentanții agențiilor de turism spun că au fost cazuri în care turiştii au intrat efectiv cu bagajele în agenție.  Cei mai mulți  nu se mai uită la preţuri ci mai degrabă la calitatea hotelurilor.

related posts

Leave a Comment