Home Actualitate O nouă întâlnire pentru înființarea OMD Mamaia Nord

O nouă întâlnire pentru înființarea OMD Mamaia Nord

by Antonia Mocanu
0 comment

Idei, implicare, proiecte și determinare. De aceste elemente are nevoie Organizația de Management al Destinației Mamaia Nord, care este aproape de a fi constituită. Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, alături de agenții economici, dar și de operatorii din domeniul turismului au participat la o a doua întâlnire în vederea înființării OMD Mamaia Nord.

„O nouă întâlnire cu agenții economici și operatorii din domeniul turismului în vederea constituirii OMD Mamaia Nord. Sunt convins că împreună, mediul de afaceri și autoritate publică, pot dezvolta turismul în orașul Năvodari. Avem nevoie de idei, de implicare și proiecte, iar acest OMD ne va permite să luăm împreună cele mai bune decizii pentru stațiunea Mamaia Nord”, a declarat Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari

Prin înființarea Organizaţiei de Management al Destinaţiei Mamaia Nord se urmăreşte coalizarea organizaţiilor şi a factorilor interesaţi pentru dezvoltarea, valorificarea potenţialului turistic şi coordonarea destinaţiei turistice. De asemenea, OMD Mamaia Nord va avea ca principală atribuție managementul și marketingul stațiunii Mamaia Nord ca destinație integrată de călătorie.  

related posts

Leave a Comment