Home Actualitate Continuă lucrările în municipiu

Continuă lucrările în municipiu

by Antonia Mocanu
0 comment

Echipele administratorului drumului public acționează și în această săptămână în mai multe zone din municipiul Constanța. De data această vizate sunt bulevardul Mamaia, străzile Mircea cel Bătrân, Unirii și Zorelelor, dar și Pasajul subteran de la Gară și Portul Tomis.

Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă reabilitarea suprafeței pietonale pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, prin montarea de pavele moderne. Similar, pe strada Unirii, tronsonul cuprins între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, se recondiționează trotuarele prin amplasarea de pavele și se reamenajează alveolele cu spațiu verde. Pasajul subteran de la Gară este modernizat, se refac finisajele interioare și exterioare de tencuieli.

De asemenea, noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Dionisie cel Mic, în timp ce în stațiunea Mamaia se recondiționează suprafața destinată parcării autovehiculelor în zona delimitată de strada Parcului și bulevardul Mamaia. În Portul Tomis, se execută lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului pentru a permite drenajul apelor pluviale.

Echipele administratorului drumului public acționează cu echipamente profesionale pentru igienizarea spațiilor verzi din aliniamentele stradale.

Infrastructura de semnalizare rutieră din municipiul este modernizată, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare. În paralel, se trasează marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

related posts

Leave a Comment