Home Actualitate Nu se eliberează cărţi de identitate

Nu se eliberează cărţi de identitate

by Florentina Lup
0 comment

Persoanele care au depus documentele pentru preschimbarea cărților de identitate, după data de 10 februarie, trebuie să aștepte eliberarea acestora până la sfârșitul lunii martie.

În această perioadă, Serviciul Evidență Persoane, din cadrul Primăriei Constanța, poate înregistra doar cererile de preschimbare a documentelor de identitate, fără a putea elibera cărți de identitate.

Aceste întârzieri, sunt provocate de lipsa materialelor necesare pentru realizarea, respectiv eliberarea cărților de identitate. S-a schimbat furnizorul care producea materialul plastic, iar noile utilajele nu sunt compatibile cu dispozitivele existente.

Chiar dacă există acest inconvenient, nu uitaţi că documentele eliberate de autoritățile publice, care expiră în perioada stării de alertă, își păstrează valabilitatea pe toata perioada stării de alertă și 90 zile de la încetarea acesteia.

Mai multe informaţii puteţi solicita la numărul de telefon 0241 661 510, sau prin e-mail la adresa evidentapopulatiei@primaria-constanta.ro.

related posts

Leave a Comment