Home Actualitate Mesaje pe asfalt la Constanța

Mesaje pe asfalt la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Mesaje pe asfalt în stații pentru păstrarea distanței de siguranță. Compania care deservește transportul în comun a venit cu această idee pe care a implementat-o în municipiul de la malul mării.

Călătorii care circulă cu autobuzul vor vedea în fiecare stație, inscripționate pe asfalt, mesaje care ne amintesc că trebuie să păstrăm o distanță de siguranță, de 1,5-2 metri față de celelalte persoane.

În plus, pentru protejarea călătorilor, CT BUS suplimentează mijlloacele de transport în comun, pe liniile principale, la orele de vârf.

De asemenea, autobuzele trec zilnic printr-un riguros proces de dezinfecție cu substanțe biocide avizate, iar în interiorul fiecărei mașini se află dispenser pentru dezinfectarea mâinilor.

Reprezentanții CT BUS recomandă călătorilor să aloce mai mult timp unei călătorii, astfel încât să aștepte următorul autobuz, dacă cel sosit în stație este prea aglomerat și nu  se poate urca  fără a încălca distanța de siguranță.  Ct bus mai amintește faptul că fiecare scaun care poate fi folosit a fost marcat, încă de la începutul stării de urgență.

related posts

Leave a Comment