Home Actualitate „Lovitura vieții”, un eșec total

„Lovitura vieții”, un eșec total

by Antonia Mocanu
0 comment

Curat ghinion pentru patru indivizi din Medgidia care au vrut să dea lovitura vieții lor. La începutul lunii decembrie, înarmați cu arsenalul necesar cei patru au pătruns prin efracție în incinta unei case de pariuri sportive din localitatea Cuza Vodă cu intenția de a sustrage banii proveniți din încasări. Nu înainte însă de a-și acoperi fețele astfel încât să nu poată fi identificați de oamenii legii. După ce au pătruns în interior, bărbații au început să caute sume de bani, mai întâi în sertare și mai apoi în seiful societatății.

Nu au reușit însă să spargă nici cutia de valori și nici în alte părți nu au găsit bani, așa cu au plecat cum au venit. Nu au știut însă că toată acțiunea lor a fost filmată de camerele de supraveghere montate atât la interior cât și în exteriorul firmei. Lucru care i-a ajutat foarte mult pe politiștii din Medgidia care au reușit,  nu doar să îi identifice foarte repede ci și să îi și rețină pe cei patru indivizi.

Aceștia au vârste cuprinse între 21 și 40 de ani. Trei dintre ei sunt acum cercetați pentru furt calificat, iar cel de-al patrulea bărbat, are dosar penal pentru complicitate la tentativă de furt calificat, el fiind suspectat că ar fi înlesnit și i-ar fi ajutat pe ceilalți 3 bărbați la comiterea infracțiunii, prin transportul cu autoturismul la locul faptei.

Cei 4 indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 20 ianuarie au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Magistrații au decis însă că cei patru nu reprezintă un pericol public și au  dispus plasarea acestora sub control judiciar.

related posts

Leave a Comment