Home Actualitate „Livrări în siguranţă”, proiect dedicat curierilor privind siguranţa pe stradă

„Livrări în siguranţă”, proiect dedicat curierilor privind siguranţa pe stradă

by Romanov Alex
0 comment

Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi Direcţia Rutieră, în parteneriat cu Glovo, au lansat „Livrări în siguranţă”, un proiect pilot, care constă într-un seminar online, în cadrul cărora curierii au acces la recomandări pentru a livra, în siguranţă, comenzile.

Temele abordate în cadrul evenimentului au vizat siguranţa pe stradă, măsuri de prevenire, autoprotecţie şi educaţie rutieră.

La activitate au participat peste 350 de curieri, din şapte oraşe din ţară: Bucureşti, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi şi Timişoara.

„Prevenirea criminalităţii este misiunea Poliţiei Române. Considerăm că astfel de proiecte pot contribui la creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi reducerea riscului de victimizare.” a declarat comisar-şef de poliţie Ramona DABIJA, directorul Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Poliţiei Române.

Poliţia Română face parte din Ministerul Afacerilor Interne şi este instituţia specializată a statului, care exercită atribuţii privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii.

related posts

Leave a Comment