Home Actualitate Câte tichete de masă au fost distribuite

Câte tichete de masă au fost distribuite

by Romanov Alex
0 comment

Aproape 400.000 de români care s-au vaccinat anti-Covid-19 cu schemă completă au primit, până în prezent, tichete de masă. Ministrul interimar al Sănătății a dat asigurări că distribuirea acestor vouchere va continua și în perioada următoare.

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a vorbit la mijlocul acestei săptămâni despre sumele de bani în tichete de masă pe care le-au primit românii care s-au vaccinat.

Cseke Attila a spus că, până în prezent, au fost alocate 38 de milioane de lei pentru tichetele de masă acordate persoanelor care s-au vaccinat anti-COVID.

Practic, 380.000 de români au primit tichete.

Ministrul a mai spus că, săptămâna viitoare, urmează ca alte 30 de milioane de lei să fie folosite în acelaşi scop, după ce Executivul a aprobat suplimentarea bugetului ministerului cu 332,5 milioane lei.

„Până acum au fost alocate 38 de milioane de lei pentru tichetele de masă, la care se adaugă aceste 30 de milioane de lei care vor veni în sistem, probabil, de săptămâna viitoare.”, a declarat Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății

Toate persoanele care se imunizează anti-COVID cu schemă completă, începând cu data de 31 august, primesc vouchere în valoare de 100 lei.

related posts

Leave a Comment