Home Actualitate Lansare Gală K1 OSS 6, în prima zi a săptămânii viitoare

Lansare Gală K1 OSS 6, în prima zi a săptămânii viitoare

by Antonia Mocanu
0 comment

Este oficial. În prima zi a săptămânii viitoare va avea loc lansarea oficială a Galei K1 OSS Fighters VI. Conferința de presă va strânge la aceeași masă deopotrivă luptători, organizatori, promoteri ai evenimentului, dar și parteneri ai OSS Fighters 6, precum Marius GHEORGHE, Cristian Lucian TUDOSE și George DRĂGAN, promotorul oficial al Galei – Alex FILIP, dar și partenerul evenimentului Corina MARTIN. De asemenea, invitat la conferință este și – Ionuț RUSU, viceprimarul municipiului Constanța.

Gala K1 OSS FIGHTERS, ediția a VI-a este primul eveniment de o asemenea anvergură desfășurat la malul mării, după un an de pandemie. Organizatorii  au pregătit o seară de lupte și spectacol, pentru constănțeni, turiști și vizitatori, o competiție în care se vor  lupta sportivi din România, Moldova, Georgia și Olanda, dar și în care cel mai titrat luptător al Constanței, redutabilul  Alex Filip, își va disputa ultimul meci din carieră.  Surprizele și main fight-urile Galei vor fi anunțate luni, în conferința de presă.

Așadar, luni, 12 iulie, la ora 12, la Restaurant Don Corleone din Mamaia, va avea loc prima conferință din cadrul OSS Fighters 6.

related posts

Leave a Comment