Home Actualitate Înscrie-te acum!

Înscrie-te acum!

by Florentina Lup
0 comment

Boardul Copiilor UNICEF caută adolescenți, cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani, pasionați de dreptul la participare și consultare al copiilor și dornici să îl promoveze.

Dacă simți că ești, sau vrei să fii, un elev implicat civic și doreşti să contribui la schimbarea în bine a comunității tale, eşti invitat să te alături Boardului Copiilor UNICEF, care îşi propune să aducă în atenţia publică dreptul tuturor copiilor de a fi ascultați și luați în serios.

Boardul Copiilor din România este o inițiativă unică, la nivel național, care reunește copii și adolescenți de diferite vârste, din mediul urban şi rural, ce provin din medii familiale şi din sistemul de protecţie a copilului, cu origini etnice diferite.

Scopul principal este promovarea Articolului 12 al Convenției cu privire la Drepturile Copilului – dreptul la participarea în luarea deciziilor și la consultarea în procesele decizionale, în limita gradului de maturitate și înțelegere al fiecărui copil.

Poți afla mai multe detalii şi te poţi înscrie, până în data de 31 decembrie, aici:  https://www.unicef.org/romania/ro/boardul-copiilor-2020

Membrii Boardului Copiilor vor analiza toate aplicațiile și vor selecta 15 colegi noi, ce vor fi contactaţi ulterior.

related posts

Leave a Comment