Home Actualitate Începe Anul Nou cu Jean-Michel Jarre!

Începe Anul Nou cu Jean-Michel Jarre!

by Florentina Lup
0 comment

Pentru a sărbători noaptea dintre ani, Primăria Paris, sub patronajul UNESCO, oferă întregii lumi un spectacol grandios, 100% virtual, un concert Jean-Michel Jarre în decorul Notre-Dame.

„Welcome to the Other Side” este o experiență unică la nivel mondial, a cărei ambiție, dincolo de sărbătorirea Anului Nou într-un mod futurist și festiv, este de a transmite un mesaj de speranță în 2021, o invitație digitală și virtuală din Paris, Orașul Luminii, metropolă plină de viață a Artelor și Culturii, care găzduiește cea mai faimoasă catedrală din lume. Notre-Dame are un loc unic în memoria colectivă, este un simbol al patrimoniului mondial.

Jean-Michel Jarre va cânta live dintr-un studio din Paris, în același timp în care avatarul său va performa în catedrala reconstruită virtual. Rendez-vous pentru un program muzical de 45 de minute compus din: piese special re-orchestrate de pe ultimul său album, Electronica, recent nominalizat la Premiile Grammy, piese compuse în colaborare cu Jeff Mills, Rone, BoysNoize, Armin van Buuren sau Massive Attack … și noi versiuni remixate ale albumelor Oxygen și Equinoxe.

Concertul virtual, gratuit și accesibil întregii lumi, poate fi urmărit live pe:

Nu rataţi întâlnirea cu Jean-Michel Jarre!

Concertul va putea fi urmărit vineri, 1 ianuarie 2021, începând cu ora 00:25 (ora României).

related posts

Leave a Comment