Home Actualitate Imagini șocante la Constanța

Imagini șocante la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Imagini tulburătoare la Constanța. Polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați zilele trecute, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, aflat pe acoperișul unui imobil, ar arunca cu bucăți de cărămidă asupra autoturismelor parcate în zonă.

Persoana necunoscută pentru locuitorii din zona s-a urcat pe acoperișul clădirii din centrul Constanței și a început să arunce cu pietre în stânga și în dreapta lovind două mașini parcate. Locatarii spun că nu îl cunosc pe individ și nici modalitatea prin care acesta a ajuns pe clădire.

În urma apelului la 112 efectuat de către locatari mai multe echipaje de poliție, jandarmi, dar și medici de la ambulanță au ajuns la fața locului. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice  a coborat singur și imediat a fost preluat de polițiști și dus la secție pentru audieri.

În urma incidentului, două autoturisme au fost avariate. Polițiștii Secției 3 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar potrivit IPJ Constanța bărbatul, originar din Călărași a mai avut și în trecut probleme cu legea atunci când a fost condamnat la închisoare pentru 6 azi de zile pentru evaziune fiscală.

related posts

Leave a Comment