Home Actualitate Gala OSS Fighters VII: „Sportul bate drogul!”

Gala OSS Fighters VII: „Sportul bate drogul!”

by Antonia Mocanu
0 comment

Clubul Sportiv OSS FIGHTERS și Asociația Tomis Antidrog Constanța în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța organizează în data de 19 noiembrie 2021 (Sala Sporturilor Constanța, ora 19:00) evenimentul sportiv OSS FIGHTERS ediția a VII-a SPORTUL BATE DROGUL !  

Joi, 18 noiembrie, începând cu ora 16:30 va avea loc la Hotel Oxford (Constanța) conferința oficială și proba cântarului. Invitam pe toți pasionații și nu numai la ședința de autografe și poze cu sportivii din cadrul acestui eveniment susținut și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Evenimentul va fi transmis live pe postul TV DigiSport si live pe pagina de facebook al evenimentului OSSFIGHTERS07 începând cu ora 19:00.

Scopul proiectului este promovararea principalelor obiective turistcie din Constanța dar și  lupta împotriva dopajului și informarea corectă asupra efectelor nocive pe care acestea le au acestea asupra organismului prin promovarea beneficiilor practicării sportului în general pentru o viață sănătoasă, ca alternativă de petrecere a timpului liber cu folos având ca grup țintă tinerii până la adulții de orice vârstă, pentru beneficiile extrem de importante pe care le aduce sportul în favoarea sănătății populației, și prevenirea consumului de substanțe stupefiante în scopul dezvoltării sănătoase a populației și implicit a unei comunități locale, naționale și internaționale responsabile și solidare.

Fight card-ul principal al evenimentului  este:

1. Cristian Ristea vs  Kevin Tariq

2. Cristian Milea vs Chris Wunn

3. Costin Mincu vs  Valentin Bordianu

4. Stefan Orza vs Cezar Buzdugan

5. Madalin Mogos vs Luca Carnevali

6. Daniel Dragomir vs Said Malek

7. Adin Panaite vs Ionel Balanel

8. Costin Macioi vs Ionut Busuoic

9. Daniel Manole vs Dinu Sebastian

10. Hu Hua Long vs  Edmond Mustafa

Undercard :

1. Gavril Viorel  vs Chirchiboi Ionut

2. Maradin Eduardo vs Vranceanu Stefan

3. Nurciu Nicolas vs Cadir Yumit

related posts

Leave a Comment