Home Actualitate Gala OSS Fighters 6, ultimele detalii

Gala OSS Fighters 6, ultimele detalii

by Antonia Mocanu
0 comment

Mai sunt mai puțin de două ore până când cea mai răsunătoare gală de K1 din România, OSS Fighters 6 va debuta.

Seara va începe cu lupta dintre Mario Andrei și Maradin Eduardo, în Undercard, la categoria Juniori, urmată, tot în Undercard de mediul dintre Alex Tocică și Răzvan Macioi la categoria 84 de kilograme.

Cel de-al treilea meci, de această dată din Fight cardul principal îi va aduce în fața publicului pe Robert Țiprigan și Alex Irimia la categoria 81 de kilograme în superfight. Seara va continua cu alt meci de anvergură în Fight cardul principal dintre Laurențiu Barbu și Mădălin Pârvulescu, meci de arte marțiale mixte la categoria 90 de kg.   

Alte patru meciuri ce vor fi disputate tot în fight cardul principal sunt următoarele: Alexandru Stan vs. Mădălin Mogoș la categoria 83 kg, Alexandru Radnev vs. Vlăduț Ungureanu, la categoria 95 de kg, Pascali Valentin vs. Ștefan Orza, la categoria 75 de kg, Emilian Singeorzan vs. Claudiu Alexe, la 85 de kg.

Co-main eventul serii le va aparține lui Nico Horta și lui Cristian Ristea, la categoria 95 de kilograme, dar și lui Zahid Zairov și lui Amansio Paraschiv la categoria 70 de kg.

În main event, iubitorii sporturilor de contact îi vor vedea pe Bogdan Stoica și John Grandville disputându-și supremația la categoria 95 de kilograme.

The Last Fight îi va aparține constănțeanului Alex Filip ce îl va înfrunta pe georgianul Levan Guruli, la categoria 81 de kilograme. Acest ultim meci al galei OSS Fighters 6 este și cel de retragere al lui Alex, pe care, evident că îl va disputa în fața tuturor celor care îl cunosc și susțin.

Așadar se anunță o seară incendiară de la ora 19, în Piațeta Cazino din statiunea Mamaia.  

related posts

Leave a Comment