Home Actualitate Felix Stroe: Orice pierdere de vieți omenești este o tragedie!

Felix Stroe: Orice pierdere de vieți omenești este o tragedie!

by Florentina Lup
0 comment

Ca urmare a tragediei care zguduie Constanţa, Organizaţia Judeţeană PSD a transmis redacţiei noastre următorul comunicat de presă:

,,O tragedie cumplită, inimaginabilă s-a petrecut astăzi la Spitalul de Boli Infecțioase din orașul nostru. Orice pierdere de vieți omenești este o tragedie. Dar, când oamenii mor cu zile, este de mii de ori mai dureros. Din păcate, nouă persoane (7 conform ultimelor informări n.r) și-au pierdut viața iar multe altele au fost rănite în incendiu.

Organizația Județeană PSD Constanța își exprimă compasiunea față de familiile victimelor și va demara imediat o campanie de strângere de fonduri pentru acești oameni greu încercați, care au avut încredere în sistemul sanitar românesc și au fost înșelați.

Orice guvernare trebuie să-și exercite responsabilitatea actului executiv în favoarea oamenilor, nu să fie îngrozită de problemele cu care se confruntă! Este al treilea incendiu IDENTIC, dintr-un spital din România, în mai puțin de un an! Din păcate, guvernanții ilegitimi și de ocazie ai momentului nu învață nimic din greșelile pe care le tot repetă, de aproape doi ani de zile, iar criza sanitară e amplificată.

Este inadmisibilă și condamnabilă iresponsabilitatea guvernului Cîțu! Chiar și schimbările de la Ministerul Sănătății, cu perindarea miniștrilor USR-PLUS, a contribuit la HAOSUL instalat, în plină pandemie! Cerem guvernului incapabil Florin Cîțu ca, măcar în al doisprezecelea ceas, să-și recunoască incompetența și să plece acasă. Care este perspectiva zilei de mâine, cu acești incapabili la guvernare?!”.

Comunicatul de presă este semnat de Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța.

related posts

Leave a Comment