Home Actualitate USR PLUS Constanța: La debutul pandemiei, deputatul nostru Stelian Ion a solicitat public demisia doamnei manager

USR PLUS Constanța: La debutul pandemiei, deputatul nostru Stelian Ion a solicitat public demisia doamnei manager

by Florentina Lup
0 comment

,,Înainte de orice, transmitem condoleanţe familiilor îndoliate şi tărie celor care au avut de suferit în tragicul eveniment. De-a lungul timpului, noi, la USR PLUS, am cerut în repetate rânduri demiterea echipei de management pentru lipsa de transparenţă, comunicare îndoielnică şi management neperformant.

La debutul pandemiei, deputatul nostru Stelian Ion a solicitat public demisia doamnei manager. Ulterior, spitalul s-a confruntat cu grave lipsuri în timpul primului val pandemic. Nu dorim să legăm evenimentul de azi de performanţa conducerii şi aşteptăm rezultatele organelor de anchetă.

Consilierii USR PLUS au prioritizat mereu solicitările pe partea de cheltuieli de sănătate şi tot ce a sosit în Consiliul Local a fost aprobat. Nu cunoaştem măsura în care diverse solicitări au fost sau nu sortate, au fost sau nu prioritizate, înainte ca acestea să ajungă la Consiliul Local.

Considerăm că orice investiţie în sistemul de sănătate, mai ales în contextul în care ne regăsim, trebuie prioritizată din fondurile financiare aflate la dispoziţie, în regim de urgenţă, şi nu să aşteptăm implementarea unor diverse proiecte care pot trena o periodăp mai îndelungată, ca principiu general.”, se arată într-un comunicat de presă al Alianței USR PLUS Constanța.

related posts

Leave a Comment