Home Actualitate Ești șomer? Ai nevoie de un loc de muncă? Iată lista completă a locurilor de muncă vacante

Ești șomer? Ai nevoie de un loc de muncă? Iată lista completă a locurilor de muncă vacante

by Romanov Alex
0 comment

Ești șomer, în căutarea unui loc de muncă? Atunci trebuie să știi că Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a actualizat săptămâna aceasta lista locurilor de muncă vacante.

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, la ora actuală, sunt disponibile 14.289 locuri de muncă la nivel naţional.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor (1.139); lucrător comercial (492); muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (461); şofer autocamion/maşină de mare tonaj (434); vânzător (349); manipulant mărfuri (338); agent de securitate (290); operator confecţioner industrial îmbrăcăminte (284); muncitor necalificat în industria confecţiilor (276); lăcătuş mecanic (276).

Din cele 14.289 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, 900 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 3.439 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale, 4.020 pentru persoanele cu studii profesionale, restul locurilor de muncă 5.930 fiind destinate persoanelor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel naţional este actualizată, în timp real, pe site-ul ANOFM şi poate fi accesată în secţiunea Locuri de Muncă Vacante.

related posts

Leave a Comment