Home Actualitate Elevii au aflat rezultatele la Bacalaureat

Elevii au aflat rezultatele la Bacalaureat

by Antonia Mocanu
0 comment

A fost agitație mare la avizierele liceelor constănțene. Tinerii absolvenți ai claselor a 12-a au aflat rezultatele obținute la examenul maturității. Din 2020 afișarea acestora  a fost realizată într-un mod diferit. Mai exact, din dorința de a proteja datele cu caracter personal, fiecare elev a avut un cod în dreptul numelui. Notele obținute nu au mai fost publice ca până acum.

Rezultatele afișate marți sunt cele înainte de contestații. Acestea pot fi depuse în intervalul 16:00-20:00 în data de 30 iunie, dar și  între orele 8:00-12:00 pe 1 iulie.

În sesiunea de vară a examenului de bacalaureat au fost înscriși peste 155.000  de elevi la nivel național.  În ceea ce privește județul Constanța peste 6.000 de elevi au fost înscriși la examenul maturității.

Examenul de Bacalaureat din acest an s-a desfășurat în condiții speciale din cauza pandemiei de Covid 19, însă în ceea ce privește notele la bacalaureat, județul Constanța se poate mândri cu trei astfel de elevi care au obținut media 10.  Notele obținute la examenul de Bacalaureat pot avea o pondere foarte mare în admiterea de la facultate.

related posts

Leave a Comment