Home Actualitate Dosar penal pentru trafic de droguri

Dosar penal pentru trafic de droguri

by Antonia Mocanu
0 comment

Percheziții într-un dosar penal de trafic de droguri de risc. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiului Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, autoritățile au descins la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani. Polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 170 de grame de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 3 telefoane mobile și 3.000 de lei. 

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei trei bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.  

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar  la percheziții, au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.

related posts

Leave a Comment