Home Actualitate Deputatul constănțean USR-PLUS Cristina Rizea: „USR merge mai departe. Săptămâna viitoare urmează lupta în Parlament. Rămâneți alături de noi.”

Deputatul constănțean USR-PLUS Cristina Rizea: „USR merge mai departe. Săptămâna viitoare urmează lupta în Parlament. Rămâneți alături de noi.”

by Antonia Mocanu
0 comment

Cristina Rizea, deputat în Parlamentul României din partea USR PLUS a făcut o nouă postare pe pagina personală de Facebook. Aceasta face referire la lista miniștrilor și a programului de guvernare al lui Dacian Cioloș.

„Comitetul Politic al USR a validat lista miniștrilor și programul de guvernare cu care vom merge în Parlament.  Perioada asta, cu o criză sanitară și socială, peste care se suprapune și criza politică, nu a mai existat în România ultimilor 30 ani.

Îi invit pe toți parlamentarii să meargă pe strada, să vorbească cu românii, să îi întrebe care e părerea lor despre situația actuală a României. Le spun: majoritatea românilor sunt dezamăgiți, obosiți să mai lupte pentru normalitate, îngrijorați pentru ziua de maine, revoltați de starea deplorabilă a întregului stat. Am ajuns aici pentru că vechile partide au eșuat.  

Acum, în ultimul moment, miercuri, au șansa să arate responsabilitate. România nu mai poate fi captivă unei crize politice, în dispreț față de nevoile reale ale românilor.  Noi știm riscurile, însă nu ne gândim la procente electorale. Nu despre procente e vorba în vreme de criză. Ci despre curaj, responsabilitate și asumare. USR merge mai departe. Săptămâna viitoare urmează lupta în Parlament. Rămâneți alături de noi”, a postat Cristina Rizea, deputat USR PLUS pe pagina proprie de socializare.

.

related posts

Leave a Comment