Home Actualitate Continuă lucrările în municipiul Constanța

Continuă lucrările în municipiul Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Continuă modernizarea tramei stradale în zonele rezidențiale. Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind pe străzile din cartierul Dacia. Conform graficului de lucru, administratorul drumului public va asfalta în această săptămână carosabilul pe străzile Aleea Iasomiei, Aleea Cameliei și Aleea Magnoliei. De asemenea, pe terenul delimitat de aleile Cameliei și Magnoliei se vor asfalta noile  parcări construite și aleile de acces spre scările blocurilor.

Pe strada I.G. Duca, se vor executa lucrări de frezare a carosabilului pe tronsonul delimitat de străzile Țepeș Vodă și Gheorghe Murea, iar în cartierele Palazu Mare și Baba Novac continuă programul de investiții în infrastructura rutieră, unde se asfaltează de la zero patru străzi: strada Putna și Aleea Morilor în cartierul Baba Novac și străzile Tache Ionescu și Theodor Pallady, în cartierul Palazu Mare. Se lucrează și la trotuare.

Pe bulevardul Mamaia continuă modernizarea tronsonului delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Renașterii. Se montează borduri noi și pavele moderne pe suprafața decopertată. O nouă parcare va fi construită pe aleea Oleg Danovski, iar în această etapă echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje pentru consolidarea terenului.

De asemenea, pentru un acces facil către plaja Modern, se recondiționează treptele, iar la pasajul de la Gară se refac finisajele exterioare și interioare și se montează borduri.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Se curăță alveolele cu spațiu verde și se execută lucrări de întreținere a gardului viu.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș.

Totodată, se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

related posts

Leave a Comment