Home Actualitate Complexul Sportiv Constanţa va avea şi un spaţiu tip ,,agora”

Complexul Sportiv Constanţa va avea şi un spaţiu tip ,,agora”

by Florentina Lup
0 comment

Joi, 26 august, în Sala Ovală a Palatului Administrativ, președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, împreună cu primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, au avut o întâlnire cu Gheorghe Hagi și Gică Popescu, reprezentanţii Clubului Farul Constanța.

Discuţiile au vizat proiectul Complexului Sportiv Constanța. Acesta prevede construirea unei arene de fotbal cu o capacitate de 18.000 de locuri, conform cerințelor UEFA, dar și arene de tenis și anexe, piste de atletism și un centru sportiv pentru recuperare, refacere și cantonament. De asemenea, se vor construi amenajări exterioare și un spaţiu tip ,,agora”.

,,Este un proiect vital pentru un oraș de calibrul Constanței. Ne dorim ca acest complex să fie parte integrantă din arhitectura urbană și, de ce nu, să devină parte din viața orașului nostru. De asemenea, acest complex, va putea asigura necesarul orașului de a organiza evenimente sportive și culturale de anvergură. Susțin acest demers al municipalității constănțene și vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca acest complex să fie unul complet, modern și la standarde cât mai înalte.”, a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

related posts

Leave a Comment