Home Actualitate Comisariatul Județean pentru protecția consumatorului avertizează!

Comisariatul Județean pentru protecția consumatorului avertizează!

by Antonia Mocanu
0 comment

OPC avertizează: cele mai multe dintre măștile comercializate în România nu ne protejează împotriva coronavirusului. O spune chiar șeful comisariatului județean pentru protecția consumatorului care crede că autoritățile ar trebui să stabilească modul în care sunt comercializate aceste măști astfel încât clientul să fie în cunostință de cauză atunci când le achiziționează.

Reprezentanții OPC susțin că marii retaileri din România au achiziționat măști neconforme. Mai mult decât atât măștile pe care le cumpărăm de pe internet nu doar că nu ne protejează, dar sunt și periculoase pentru sănătatea noastră.

Gradul de protecție al măștilor nu este unul destul de mare. Reprezentantul CJPC este de parere că toate autoritățile statului ar trebui să cadă de acord asupra informațiilor ce trebuiesc transmise unitar către consumatori.

Comisarii de la protecția consumatorului au anunțat că au și dat amenzi celor care comercializează măști care nu conțin elemente de identificare clare. Mai exact au fost găsite măști comercializate în care informațiile erau luate de pe internet și nicidecum de la producător.

related posts

Leave a Comment