Home Actualitate Centrul „Bunicii cu povești fericite”, o nouă facilitate oferită vârstnicilor tulceni

Centrul „Bunicii cu povești fericite”, o nouă facilitate oferită vârstnicilor tulceni

by Antonia Mocanu
0 comment

Administratorul public al Județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat marți, la inaugurarea Centrului „Bunicii cu povești fericite”. Cu acest prilej, inițiatorii proiectului cu același nume, reprezentanții Asociației tulcene „Mâini Întinse”, au prezentat invitaților prezenți la eveniment – exponenți ai autorităților locale, persoane vârstnice și nu numai – un frumos și foarte bine dotat obiectiv ce va servi la creșterea calității vieții a 150 de vârstnici prin îmbunătățirea stării de bine și la facilitarea accesului la serviciile socio-medicale de care aceștia au nevoie.

Este vorba de un spațiu de 175,55 mp din suprafața totală a Centrului Multifuncțional de Asistență Socială al Asociației „Mâini Întinse“, în care se vor desfășura servicii sociale și diverse activități destinate grupului țintă.

„Ascultându-l pe domnul Adrian Popa cu câtă emoție a vorbit despre acest proiect, mi-am dat seama că nu este vorba despre un proiect oarecare. Se vede clar că toți oamenii implicați au pus în această inițiativă nu numai timp și energie, ci și foarte mult suflet. Și asta pentru astfel de proiecte nu se pot realiza fără oameni care să creadă realmente în ceea ce fac și în rezultatul muncii lor. Mai ales că nu este deloc ușor, implementarea unui proiect presupunând și întâmpinarea unor probleme și situații de tot felul. Consiliul Județean nu este partenerul dumneavoastră în derularea acestei frumoase inițiative care își propune să facă 150 de bătrânei fericiți în municipiul nostru, dar ne-am întâlnit pe parcursul anilor și în alte proiecte și, de ce nu, vă așteptăm și în continuare cu idei frumoase care să capete contur cu sprijinul oferit de noi prin intermediul finanțărilor nerambursabile acordate în baza Legii nr. 350/2005.  Aici, nu ne rămâne decât să vă felicităm pentru ceea ce ați realizat prin acest proiect, să ne bucurăm pentru oamenii care vor beneficia de facilitățile oferite de dumneavoastră în acest centru și, nu în ultimul rând, la mai multe inițiative de acest gen implementate cu succes!”, a declarat, cu acest prilej, administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

Proiectul „Bunicii cu povești fericite“ este implementat de Asociația „Mâini Întinse“ în parteneriat cu ARFE Trading SRL, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, și se derulează în perioada 30 aprilie 2020-29 septembrie 2022.

related posts

Leave a Comment