Home Actualitate Campanie pentru cei mici

Campanie pentru cei mici

by Antonia Mocanu
0 comment

După ce pandemia de Covid i-a lovit în plin, iar acum și vremea le dă bătăi de cap, hotelierii din sudul litoralului au decis să se unească și să lanseze o campanie prin care să îi atragă pe turiști în stațiunile  românești de la Marea Neagră. Așa a luat naștere campania „Mare pentru cei mici”, prin care sunt oferite gratuit copiilor o serie de facilități.

Adresată copiilor cu vârsta până 14 ani, campania „Mare pentru cei mici” aduce de la pat suplimentar în cameră fără niciun cost până la trei mese pe zi gratuite, în funcție de pachetele turistice practicate de fiecare hotel intrat În program.

Totodată, prestatorii de servicii de agrement din sudul litoralului au intrat și ei în campania „Mare pentru cei mici”. Astfel aceștia oferă intrări libere în parcul de aventuri din Neptun precum și acces în parcul acvatic  din Jupiter pe bază de tombolă. Fiecare oferă  cu un număr de 20 de bilete de intrare pentru copiii cu vârsta până în 14 ani.

Campania durează din data de 21 iunie și până în 12 iulie, iar până în prezent s-au înscris deja mai multe hoteluri, lista fiind deschisă și pentru alte unități de cazare care doresc să se alăture campaniei. Prin intermediul campaniilor de acest tip hotelierii speră să combată efectele negative ale pandemiei de Covid, dar și dorința turiștilor de a mai pleca în vacanță peste hotare.

related posts

Leave a Comment