Home Actualitate Au început validările primarilor din județul Constanța

Au început validările primarilor din județul Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Primarii aleși în data de 27 septembrie, dar și consiliile locale  din județul Constanța vor fi validați în zilele următoare și puși în funcție pentru următorii patru ani. Conform ordinelor emise de către prefectul județului Constanța se vor realiza în această săptămână ceremoniile de constituire a consiliilor locale, validați de instanțele de judecată.

Unitățile administrativ-teritoriale care vor parcurge acest demers în următoarele zile sunt: Valu lui Traian la ora 10, Cumpăna la ora 12, Constanța la ora 13, Independența la ora 13, Cuza Vodă de la ora 14, în ceea ce privește data de 28 octombrie. În timp ce în data de 29 octombrie localitățile Saligny ora 10, Vulturu la ora 11, Poarta Albă la ora 11, Saraiu la ora 13, Fântânele la ora 13, în sistem videoconferință, Mihai Viteazu  de la ora 14 și Oltina de la ora 15.

De asemenea, între 30 octombrie și 1 noiembrie, localitățile Băneasa, 23 August, Seimeni, Topalu, Corbu își vor valida primarii și consiliile locale alese de către comunitate.

related posts

Leave a Comment