Home Actualitate Amenzi usturătoare după proteste

Amenzi usturătoare după proteste

by Antonia Mocanu
0 comment

Jandarmii constănțeni alături de politiști au asigurat măsurile de ordine și siguranță a participanților la protest ce a avut loc luni seară în municipiul Constanța. Permanent, pe timpul desfășurării manifestațiilor, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora.

Până la acest moment, au fost aplicate organizatorilor și participanților 157 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 82.100 de lei, pentru nedeclararea manifestației și pentru desfășurarea acestora fără respectarea prevederilor legale. Totodată, trei adolescenți care trăgeau cu praștia în coloana de manifestanți ce se afla în marș pe Bulevardul Marinarilor, au fost identificaţi şi sancţionaţi cu amenzi în cuantum total de 900 lei.

În continuare, vor fi analizate imaginile operative pentru identificarea și sancționarea şi a altor persoane care au încălcat legea.

IJJ Constanța face precizarea faptului că pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară.

Adunarea publică de luni seară s-a desfășurat fără a se înregistra incidente de natură să tulbure ordinea publică.

Sursa foto: https://www.cugetliber.ro

related posts

Leave a Comment