Home Actualitate Amenzi drastice pentru comercianții ambulanți

Amenzi drastice pentru comercianții ambulanți

by Antonia Mocanu
0 comment

Politiștii le-au pus gând rău comercianților ambulanți de pe litoral.  Plajele ticsite la refuz sunt raiul vânzătorilor ambulanți: politia i-a luat pe toți vânzătorii de porumb, de gogoși și patiserie din Mamaia și din Navodari și le-a dat amenzi drastice.  În ciuda încercărilor acestora de a-i impresiona cu tot felul de scuze lacrimogene.

Politiștii din Mamaia și Năvodari au făcut control la sânge pe plaje. Verificările i-au vizat pe vânzătorii ambulanți care oferă turiștilor produse alimentare, care ar putea îmbolnăvi orice persoană. Turiștii se lasă păcăliți de mirosul îmbietor și mâncarea ieftină de pe plajă, dar uită cât de nocive sunt pentru sănătatea lor. În plus, vânzătorii nu aplică nicio normă de protecție sanitară.

E o lovitură grea pentru armata de vânzatori ambulanți de pe plajele cele mai aglomerate.

Iar atunci când sunt luate la bani marunți de oamenii legii încearcă să îi impresioneze cu tot felul de scuze ba că din asta trăiesc ba că nu le dă primăria autorizație, orice în speranța că vor scapa de rigorile legii.

Amenda pentru cei care practică acest tip de comerț ambulant fără să dețină autorizație în acest sens este între 500 și 5.000 de lei. Numai în ultima perioadă au fost surprinși în jur de 20 de astfel de vânzători au fost sancționați de oamenii legii, iar controalele vor continua și în zilele următoare chiar dacă sezonul estival este pe sfârșite.  

related posts

Leave a Comment