Home Actualitate Acuzații grave

Acuzații grave

by Antonia Mocanu
0 comment

Acuzații grave la adresa unui polițist din Năvodari. O tânără susține că omul legii a dat-o cu capul de mașină, a lovit-o peste față și a băgat-o cu forța în autospeciala  de poliție pe care el își desfășoară activitatea. Tânăra și-a scos certificat medico-legal și a făcut plângere la poliție. iar agentul are acum și dosar penal, dar este și cercetat disciplinar de superiori.

Liliana Popovici susține că de luni de zile între ea și familia polițistului este un conflict mocnit. Totul ar fi început în vară când tânăra se afla în fața blocului cu o prietenă și a observat că cineva le filmează cu telefonul mobil. Era soacra polițistului, pe care a și întrebat-o de ce o filmează, însă în schimb ar fi primit doar jigniri și amenințări.

Au urmat apoi și alte întâlniri între familia tinerei și cea a polițistului care s-au încheiat întotdeauna cu aceleași jigniri și acuzații însă totul avea să degenereze serile trecute, când tânăra împreună cu prietena și nepoata minora se pregăteau să iasă din scara blocului, când s-au întâlnit cu soacra polițistului. A urmat un dialog aprins între cele două, iar în final tânăra a făcut un gest necivilizat către femeie, ceea ce a determinat-o pe aceasta din urmă să își sune ginerele polițist. Ce a urmat  este parcă desprins din filmele de acțiune.

Ajunși la secție femeia le-a povestit totul superiorilor agresorului și a depus plângere împotriva lui. Cazul a ajuns în atenția conducerii IPJ Constanța care a decis să îl cerceteze disciplinar pe polițist.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un polițist din cadrul Poliției orașului Năvodari, vă comunicăm faptul că, în urma unei plângeri înregistrate la IPJ Constanța, a fost demarată o anchetă internă, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de Biroul Control Intern”, transmite  IPJ Constanța.

Dacă se va dovedi că polițistul și-a depășit atribuțiunile de serviciu și mai mult a încălcat și legea, acesta va fi sancționat disciplinar, urmând ca din punct de vedere penal, cazul să fie cercetat de către procurori.  

related posts

Leave a Comment