Home Actualitate Acţiuni desfăşurate de poliţiştii tulceni, în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră

Acţiuni desfăşurate de poliţiştii tulceni, în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră

by Romanov Alex
0 comment

Având în vedere gradul crescut de accidente produse pe drumurile deschise circulaţiei rutiere, cât şi necesitatea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii tulceni au intensificat activităţile de prevenire şi conştientizare a participanţilor la trafic, cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, în ultimele zile, la nivel naţional, au fost executate acţiuni punctuale în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc ridicat de accidente rutiere, cu scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 349 de sancţiuni contravenţionale, din care 321 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 30 de permise de conducere (din care 4 au fost reţinute pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice) şi au retras 18 certificate de înmatriculare.

Astfel de acţiuni vor avea loc şi în perioada următoare, scopul acestora fiind acela de a preveni şi combate infracţiunile la regimul rutier.

sursa foto: serviceauto-tm.ro

related posts

Leave a Comment