Home Actualitate Accesul în porturile maritime, plătit prin aplicaţia Constanta PortALL

Accesul în porturile maritime, plătit prin aplicaţia Constanta PortALL

by Florentina Lup
0 comment

Accesul auto în porturile maritime Constanța și Midia se poate plăti online prin intermediul aplicației mobile Constanta PortALL, aplicație disponibilă în GooglePlay şi AppleStore.

Aplicația simplifică procedurile de acces auto în incinta porturilor maritime, atât pentru agenții economici ce își desfășoară activitatea în acest perimetru, cât și pentru societățile de transport ce execută activități ocazionale.

Prin intermediul aplicației Constanta PortALL, se pot cumpăra tichetele de acces, valabile 24 de ore, iar plata se face prin intermediul unui gateway de plată securizat. Achiziția unui tichet va permite ridicarea barierei la porțile de acces unde se realizează identificare automată a numărului de înmatriculare a autovehiculului sau cumpărătorul va avea posibilitatea de a dovedi validitatea accesului prin prezentarea tichetului/codul QR al acestuia către un operator.

Totodată, utilizatorul aplicației va avea acces la istoricul tuturor tranzacțiilor de cumpărare, iar prin intermediul aplicației va fi informat despre evenimente importante de pe teritoriul portuar.

Plata online a taxei de acces în port elimină timpii consumați de transportatori pentru achiziționarea biletelor la porțile de intrare. Conectarea sistemului de plăți online cu sistemul de control acces auto, respectiv detectarea de către acesta a prezenței la barieră a unui autovehicul cu taxa de intrare plătită reduce timpul de trecere și eventualele blocaje.

Tutorialul de utilizare a aplicaţiei poate fi urmărit pe:

related posts

Leave a Comment