Home Actualitate ABADL alocă bani pentru diguri

ABADL alocă bani pentru diguri

by Crina Matei
0 comment

Admnistrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral investește peste 7 milioane de lei în lucrări de apărare împotriva inundațiilor. Investiţiile se vor realiza în Bazinul Hidrografic al Văilor Tatlageacul Mic și Tatlageacul Mare.

Lucrările de apărare împotriva inundațiilor constituie o prioritate pentru Admnistrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Obiectivul de investiții „Lucrări de apărare împotriva inundațiilor în Bazinul Hidrografic al Văilor Tatlageacul Mic și Tatlageacul Mare, județul Constanța“ se ridică la valoarea de 7 milioane de lei.

Data limită până la care pot fi transmise ofertele sau cererile de participare este 28 ianuarie 2021, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.

În paralel, ABADL va reabilita complet digurile din partea de sud a litoralului. Doar în stațiunea Neptun se va repara complet trei diguri, având aproape 1.5 km lungime, în următorii doi ani.

În cadrul proiectului de înnisipare și de stopare a eroziunii zonei costiere s-au prevăzut bani şi pentru reabilitarea a încă șapte alte diguri în zona Venus – Saturn – Mangalia, însumând aproximativ cinci km de diguri transversale.

Sursa: ABADL

related posts

Leave a Comment