Home Actualitate Gestionarea emoțiilor în pandemie

Gestionarea emoțiilor în pandemie

by Florentina Lup
0 comment

Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează, vineri, 15 ianuarie 2021, workshop-ul cu tema „Gestionarea emoțiilor în contextul pandemiei”. Evenimentul va avea loc online, între orele 12:00 – 14:00, și poate fi urmărit accesând link-ul https://ovidius.webex.com/meet/mariana.calin.

Workshop-ul este coordonat de lect.univ.dr. Călin Mariana Floricica, din cadrul FPSE, și va fi susținut de lect.univ.dr. Lucian Negoiță, psiholog principal, formator și supervizor, Asociația de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală București (AHPCC).

Atelierul de lucru se adresează psihologilor, cadrelor medicale, părinților și adolescenților și abordează o tematică de actualitate, oportună în contextul pandemic, în care oricine poate dezvolta gânduri și emoții ce pot genera frici, temeri, îngrijorări sau chiar atacuri de panică.

Participanții vor primi informații despre metode și tehnici utile, pentru reducerea anxietății, ameliorarea stărilor ipohondrice, precum și modalități de intervenție pentru modificarea comportamentelor obsesiv – compulsive.

Până în acest moment, la eveniment au confirmat participarea studenți și profesori de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea București, Universitatea „Spiru Haret” din București și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

related posts

Leave a Comment