Home Actualitate A fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

A fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

by Romanov Alex
0 comment

Ca urmare a atenționării de tip cod portocaliu de ploi abundente, compania de apă a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență. Ca de fiecare dată în astfel de situații, echipele de intervenție vor fi pregătite să răspundă tuturor solicitărilor în orașul Constanța, dar și în județul de la malul mării.

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări de tip cod portocaliu în zona costieră a județului Constanța, cu ploi abundente și cantități de apă ce vor depăși 50…70 l/mp, și cod galben pentru restul Dobrogei, cu  averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină. Prin urmare, compania de apă a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 31 mai, ora 10.00 – 02 iunie, ora 08.00.

Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanenţa în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.

Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea acestora, care nu țin de operativitatea echipelor companiei, sunt cele legate de lipsa energiei electrice.

În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că echipele de intervenție vor face tot ce este necesar pentru reluarea serviciilor imediat ce vor fi remediate avariile survenite pe rețeaua  de furnizare a energiei electrice.

 Totodată, consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt.

related posts

Leave a Comment