Home Social “Fii Moș Crăciun pentru o zi!”

“Fii Moș Crăciun pentru o zi!”

by Romanov Alex
0 comment

“Fii Moș Crăciun pentru o zi!” Sub acest slogan a demarat campania Asociației  “Prin dragi părinți Teodor și Ioana, Maica Tereza”, proiect ce își propune pentru al IV-lea an consecutiv să aducă o bucurie copiilor și bătrânilor nevoiași, în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel, peste 250 de copii și 180 de persoane vârstnice din căminele din județul Constanța vor primi vizita “vestitorilor lui Moș Crăciun” și vor primi pachete cu alimente.

La fel ca în ultimii ani, Dorinela Irimia, inițiatoarea campaniei “Fii Moș Crăciun pentru o zi!” vine în sprijinul copiilor fără părinți și bătrânilor neajutorați și, cu sprijinul ajutoarelor lui Moș Crăciun, își propune să aducă o bucurie în preajma sărbătorilor de iarnă tuturor celor care cred în magia Crăciunului.

 „Haideţi să oferim un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare. Ne-am bucura să vă alăturaţi Caravanei, pentru a ajuta persoanele fără posibilităţi materiale cu orice donaţie care ar fi de mare ajutor; îmbrăcăminte, jucării, dulciuri, alimente neperisabile. Vă aşteptăm alături de noi!”, declară DORINELA IRIMIA, inițiatoarea campaniei

Cei care doresc să se alăture campaniei pot dona produse alimentare, produse de igienă, jucării sau rechizite la sediul Asociației, de pe b-dul Aurel Vlaicu, nr. 40 Constanța, fie pot dona orice sumă de bani în contul: RO43CECEB00030RON0955926.

related posts

Leave a Comment