Home Editorii noștri îți recomandă Designerii români talentați și creativi sunt invitați să aducă culoare la festivalul Neversea, pe The Island of Dreams

Designerii români talentați și creativi sunt invitați să aducă culoare la festivalul Neversea, pe The Island of Dreams

by PĂUN IONELIA
0 comment

Organizatorii Neversea 2022 invită cei mai talentați și creativi designeri români să aducă culoare pe The Island of Dreams, între 7 și 10 iulie, la Constanța. Cel mai mare eveniment din Europa organizat pe o plajă deschide oficial înscrierile pentru una dintre cele mai râvnite zone din festival, Designers’ Nest.

Designers’ Nest este o inițiativă a Neversea menită să sprijine designerii și stiliștii români să își pună în valoare talentul, să își facă creațiile cunoscute și să vină mai aproape de publicul lor.

„Neversea este mai mult decât un festival de muzică. Este o sărbătoare a libertății, a creativității, a stilului și a culorilor. Ținutele de vară extravagante, colorate sau strălucitoare, încălțămintea îndrăzneață, coafurile și accesoriile creative, toate vor fi parte din hub-ul fashion al festivalului Neversea. Dacă vrei să arăți lumii creațiile tale și să îi inspiri pe fanii festivalului să își exprime stilul și personalitatea, înscrie-te în perioada 06.05 – 31.05 2022“, au transmis reprezentanții Neversea.

La fiecare ediție Neversea, mii de tinere au trecut pe la zona de fashion din festival, de unde fie au achiziționat cele mai noi colecții de haine de la cei mai cunoscuți designeri, fie au apelat la make-up artiști și hairstiliști pentru outfit-ul și prezența perfectă.

related posts

Leave a Comment