Home Editorii noștri îți recomandă Un BMW i8 furat din Norvegia a fost găsit în Constanța

Un BMW i8 furat din Norvegia a fost găsit în Constanța

by Crina Matei
0 comment

Poliţiştii de frontieră au descoperit în județul Constanța un autoturism BMW i8 căutat de către autoritățile din Norvegia, arată un comunicat al instituției.

În data de 26.03.2021, acţionând în baza unor informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competenţă. Astfel, pe raza localităţii Dulceşti, judeţul Constanţa, a fost identificat un autoturism de lux, marca BMW, model i8 hibrid, în posesia unui cetăţean român în vârstă de 42 ani, cu domiciliul în judeţul Constanţa.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia.

La cercetări, posesorul autoturismului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 262.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul institutiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa foto: Poliția de Frontieră 

related posts

Leave a Comment