Home Actualitate Recomandări de la CT BUS

Recomandări de la CT BUS

by Crina Matei
0 comment

CT BUS introduce din nou în circulație liniile 3b, 51b, 43C, 43M, 100C, 101M. Totodată, rămân suspendate traseele de noapte N100, N2-43, N102 și N5-40, precum și traseele școlare E1, E2 și E3. În plus, Comitetul local pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât să  mențină gratuitatea la transportul public în comun din municipiul Constanța pentru personalul medical și personalul auxiliar din sistemele sanitare publice sau private.

CT BUS îi asigură pe constănţeni că a luat toate măsurile pentru siguranța călătorilor. Astfel, toate vehiculele au fost dotate cu dozatoare cu dezinfectant pentru igienizarea mâinilor și sunt igienizate cu substanțe biocide. Mai mult, conducerea CT BUS le amiteşte călătorilor că au obligația purtării măștii de protecție pe întreg parcursul călătoriei.

Pentru respectarea noilor reguli de acces în mijloacele de transport în comun, în punctele cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumați de către controlorii CT BUS şi de către Poliția Locală. Toate acestea pentru a se reduce cât mai mult posibil interacțiunea dintre călători. Urcarea și coborârea în vehiculele CT BUS se va face astfel.

Accesul în mijloacele de transport în comun va fi limitat: călătorii pot ocupa numărul de scaune marcate, precum și un rând în picioare, respectând distanța reglementată, de 1 m.

Totodată, CT BUS recomandă călătorilor să utilizeze aplicația CT BUS pentru a se informa cu privire la circulația mijloacelor de transport în comun.

related posts

Leave a Comment