Home Editorii noștri îți recomandă Premieră istorică în luptele românești! Ana Andreea Beatrice, formată la Clubul Sportiv Mangalia, campioană europeană la lupte feminine

Premieră istorică în luptele românești! Ana Andreea Beatrice, formată la Clubul Sportiv Mangalia, campioană europeană la lupte feminine

by PĂUN IONELIA
0 comment

O seară magnifică pentru luptele românești la Budapesta! Ana Andreea Beatrice (55 kg) devine Campioană Europeană de Seniori, în premieră pentru luptele feminine românești! 

Un aur istoric, la o lună distanță de titlul continental obținut de Andreea la U23! Andreea trecut în finala mare de Oleksandra Khomenets (UKR) cu 7-5, făcând imnul României să răsune în sala din Budapesta și aducând admirația României pe plan internațional!

Primul titlu european la lupte feminine din istoria României, obținut de Andreea Beatrice Ana și Federatia Romana de Lupte (FRL) Tânăra sportivă, formată la Clubul Sportiv Mangalia de antrenorul George Marian Oancea, a câştigat medalia de aur la turneul desfăşurat la Budapesta la o lună distanță de titlul continental obținut la Plovdiv. 

related posts

Leave a Comment