Home Editorii noștri îți recomandă Mașinile abandonate pe domeniul public vor fi valorificate, la Constanța

Mașinile abandonate pe domeniul public vor fi valorificate, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

O nouă regulă implementată la Constanța. Mașinile abandonate pe domeniul public sunt ridicate și valorificate. Măsura a început să fie implementată încă de anul trecut, iar până în prezent sute de mașini „fără stăpân” au făcut loc celor noi.

În această perioadă vorbim despre aproximativ 223 de autovehicule nerevendicate ce au fost ridicate în ultimii ani din diverse zone ale orașului.

 „Avem aproximativ 230 de vehicule abandonate ridicate în ultimii ani și vom continua să ridicăm de pe domeniul public. Trebuie să valorificăm aceste mașini pentru a face loc altora”, a menționat edilul orașului de la malul mării.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere desfășoară zilnic activități de identificare și somare a deținătorilor de autovehicule care ocupă domeniul public și afectează imaginea orașului.

În cursul anului trecut au fost somați 359 de proprietari și doar 281 dintre aceștia s-au conformat solicitărilor și au eliberat domeniul public. Celelalte au fost ridicate și transportate în parcul de mașini abandonate.

Sursa foto: ziare.com

related posts

Leave a Comment