Home Diverse Program de lucru modificat, de Sărbători

Program de lucru modificat, de Sărbători

by Romanov Alex
0 comment

Compania de apă îi anunţă pe constănţeni că, în perioada sărbătorilor de Paște, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii companiei, care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

În perioada sărbătorilor Pascale, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară fără întrerupere.

Pentru a semnala eventuale disfuncționalități, clienții societății pot  apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile la parametri optimi.

Abonaţii interesaţi să îşi achite facturile trebuie să știe că în intervalul 30 aprilie – 03 mai 2021, casieriile companiei de apă vor fi închise.

În această perioadă, clienții pot folosi serviciile online pentru efectuarea plăților, prin intermediul contului de client, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone.

Începând de marți – 04 mai 2021, casieriile își vor relua programul normal de lucru.

related posts

Leave a Comment